Dadar isi

DADAR_ISI

INDO DONDERDAG: DADAR ISI
Ook dit recept is van mijn oma en is erg lekker. Dadar isi is een opgerolde omelet gevuld met gehakt. Heel lekker als bijgerecht voor de Indische rijsttafels.

Ingrediënten:
• 1 ui
• 250 gram gehakt
• Een paar takjes selderij
• Melk
• Bloem
• 2 eieren
• Goudbouillon, peper, vetsin
• Olie of boter om in te bakken

Bereidingswijze:
1. Snipper de ui en fruit dit aan in een pan met boter of olie.
2. Voeg het gehakt toe en rul dit.
3. Bak ook de gehakte selderij mee.
4. Voeg alle kruiden (goudbouillon, peper en vetsin) naar smaak toe.
5. Laat alles goed bakken tot de gehakt gaar is.
6. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak dit aan.
7. Voeg daarna een scheut melk toe.
8. Doe wederom 1 eetlepel bloem bij het gehakt.
9. En voeg tot slot weer een scheutje melk toe. De massa moet niet een dikke substantie hebben.
10. Bak in een koekenpan 2 dunne omeletten.
11. Rol het gehakt in de omelet.

No comments

Comments are closed.